Som un grup d'homes compromesos amb la lluita feminista. Ens esforcem i lluitem cada dia per deconstruïr-nos del model de masculinitat hegemònic heteropatriarcal per acabar amb els nostres privilegis.

Reconeixem el FEMINISME com a punt de partida, teoria i praxis per avançar cap al canvi social i acabar amb el patriarcat.

Arxiu d'entrades

Sóc home i vull donar suport a la vaga feminista del 8 de Març: Què puc fer?

Davant la pregunta freqüent sobre què podem fer els homes que vulguin sumar-se el proper dia 8 de Març que està convocada a nivell internacional la VAGA FEMINISTA:

Al teu centre de Treball:

-Si al teu centre de treball les dones volen fer vaga ofereix-te tu com a home i anima als teus companys homes a fer el mateix: cobrir els llocs necessaris per fer complir amb els serveis mínims obligatoris.
-Respecta la decisió de les teves companyes de treball de participar o no de la #VagaFeminista és una decisió lliure i personal, no facis mansplainning ni siguis un plasta amb el tema.
-Fes difusió del manifest #VagaFeminista al teu centre de treball, penja pòsters i enganxines als espais habilitats.
-Difón els motius de la #VagaFeminista del 8 de Març, amb el hashtag #VagaFeminista i fes RT a totes les piulades relacionades amb la #VagaFeminista de comptes de les tuitaires i col·lectius de dones i grups feministes.

El dia 8 de Març:

-El dia 8 de Març (i tots els dies de l’any, per suposat) implica’t al 100% en la cura de les persones dependents, acompanyaments i la criança de criatures de la teva família i grup d’amistats.
-Contacta amb el punt logístic per oferir el teu temps, mitjans i energia per realitzar tasques d’intendència, cuina, transport, maquetació, compra de material…totes aquelles activitats imprescindibles per al desenvolupament de la #VagaFeminista i que són invisibles, que moltes vegades no tenen el reconeixement públic.
-El dia 8 de Març si et conviden com a ponent a una taula rodona no assisteixis, és un dia de visibilitat total de les dones lluitadores.  Si estàs obligat a assistir per feina exigeix que hi hagi sobre representació de dones a la taula rodona o al programa de ràdio o televisió.
-El dia 8 de Març realitza el 100% de les tasques domèstiques i sobretot prepara el sopar

Durant la manifestació del 8 de Març:

-Si participes de les manifestacions i accions durant la vaga feminista, no vulguis protagonisme, no facis el notes, no cridis més fort les consignes que les companyes, -No agafis el megàfon, no portis les banderes, tampoc les pancartes, situat darrera o a un costat, no busquis estar a primera línia.
-Actitud de màxim respecte els blocs no-mixtes, si algun company mostra enuig i incomprensió sigues pedagògic i fes-li entendre de forma assertiva el perquè amb arguments.
-Si hi ha baby block participa d’ell, sinó també pots anar al final de la manifestació.
-Important: Si els mitjans de comunicació volen entrevistar-te no facis declaracions i informa a les responsables perquè facin elles les declaracions a mitjans de comunicació.


Aliats del feminisme subscriu al 100% aquest article i el seu contingut.
Donant suport incondicional a la #VagaGeneralFeminista del 8 de març.