Som un grup d'homes compromesos amb la lluita feminista. Ens esforcem i lluitem cada dia per deconstruïr-nos del model de masculinitat hegemònic heteropatriarcal per acabar amb els nostres privilegis.

Reconeixem el FEMINISME com a punt de partida, teoria i praxis per avançar cap al canvi social i acabar amb el patriarcat.

Arxiu d'entrades

Presentant RESPONSABILITZA'T

El passat dissabte 20 de juny amb tota la il·lusió i humilitat que caracteritza aliats del Feminisme, vam presentar el document RESPONSABILITZA'T amanit per un vermut, per cert de màxima qualitat, en un lloc immillorable, i ho diem sincerament, com va ser la llibreria la Canibal, un indret arquitectònicament parlant molt acollidor i humanament parlant per la hospitalitat, atenció i cura que ens va disposar, en tot moment, en Jesús , i tot i que sembli molt evangèlic, creiem que no té  res a veure ;).



 Fent una cronologia del dia , la presentació va començar a les 12h del migdia, amb la presentació de l'acte a càrrec d'en Jesús de la llibreria @laCanibalpiula, acte seguit @larssonforever es va encarregar de realitzar la presentació del grup @AliatsF, fent una breu introducció sobre qui som, què fem, etc... de la presentació del document RESPONSABILITZA'T es va  fer càrrec @RobenFawkes, explicant el concepte de masculinitat hegemònica heteropatriarcal i les diferents possibilitats de desempallegar-se d'ella publicades al document, després de la presentació es va obrir el debat amb la presència de la resta d'aliats presents: el @pau_castello​, el Victor i el Diego​.





Voldríem destacar la qualitat de les aportacions que es van afegir al debat per les persones assistents ( erem pocs i poques , però el debat va ser molt enriquidor per a nosaltres), ja que,  les considerem imprescindibles per continuar avançant cap a una deconstrucció plena del model de masculinitat hegemònica heteropatriarcal, i per seguir farcint de continguts la guia. Lluitant, així, plegades per una nova construcció del gènere i la sexualitat des de la igualtat i fomentant valors de respecte, tolerància i solidaritat  cap a qualsevol col·lectiu de persones.




Gràcies a tots i totes per la presència i la participació.
Fins a la deconstrucció sempre.